Welkom

Het huis

De omgeving

Prijzen en extra info

Beschikbaarheid

Contact

HET HUIS

Het vrijstaande huis is geschikt voor 6 personen en heeft op de begane grond een woonkamer met een luxe open keuken.

In de ruime woonkamer is een grote open haard en voor de koude dagen is er in de woon-eetkeuken een houtkachel. De keuken heeft een keramische kookplaat, een elektrische oven en een koel/vriescombinatie. Er is op de begane grond een ruime badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet.

Op de verdieping zijn drie slaapkamers met 6 slaapplaatsen. Beneden de woning is een schuur voor fietsen en een kelder met een wasmachine.

De grote tuin heeft diverse zitjes, zon- en schaduwplekken en een vijver die gevoed wordt door de dorpsbron en een eigen bron. In de tuin kun je heerlijk beschut zitten onder de mirabellenbomen (een kleine gele pruim), genietend van de natuur vol rust en stilte.

In het vakantiehuis zijn boeken aanwezig en wandelkaarten van de diverse wandelroutes in de omgeving. Daarnaast is er een ruime hoeveelheid aan informatiemateriaal van de bezienswaardigheden in de buurt. Een radio en TV (op de tv geen zenderaanbod) met een DVD-speler is aanwezig en een ruime hoeveelheid dvd’s. Wifi is beschikbaar.

contact

Carel Trilsbeek & Jeanine Bierens

+ 31(0)24 3226 203
info@vakantiehuisvarneville.nl